Spenat och grönkål med ägg

Tillagningstid: 20 minuter 2 portioner

En smidig och fräsch frukost!

Utvalda råvaror

Näringsvärden

Kolhydrater: 5 gram

Fett: 17 gram

Protein: 21 gram

Energi: 260 kcal

Fiber: 0 gram

Ingredienser

1 st schalottenlök

0.5 klyfta vitlök

4 st Färska champinjoner

1 tsk smör

20 g bladspenat

20 g färsk grönkål

0.5 dl riven ost

4 st ägg

salt och svartpeppar

Gör så här

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Skala och finhacka löken och riv vitlök fint.
  • Skiva champinjoner.
  • Hetta upp en stekpanna med smör.
  • Bryn löken och tillsätt spenat, grönkål och champinjoner.
  • Lägg blandningen i en ugnsform.
  • Toppa med ost och knäck över äggen.
  • Krydda med salt och peppar.
  • Gratinera i 10 minuter.